joi, 26 noiembrie 2009

Rasarituri - Sunrises













Photo: Pozaru

8 comentarii:

Dili spunea...

Ultimul rasarit..... pare plin de poveste :-)
Superbe toate!!!

Pozaru' spunea...

Fiecare dintre aceste rasarituri are povestea lui, surioara! :-)

MySideOfWorld spunea...

Da, e clar! Eu imi prind urechile in treaba asta cu blogurile, am vreo 2 tentative esuate la activ :)), nu de prost (cel putin in prima faza) ci pentru ca nu gasesc o tematica potrivita. Am tot cautat rubrica "contact", n-am gasit-o, "blogareala" ma depaseste. Motivul pentru care am dat cu subsemnatu' e ca am gasit recent contul tau pe youtube, mi-au placut melodiile si as vrea sa iti dau un titlu (recomandare suna prea profesional). Mi-a zburat creierii mereu: R.E.M. - Mad World, din punctul meu de vedere o melodie superba, ca de altfel si fotografiile tale. Sarbatori Fericite! si Spor in toate!!!!!

Pozaru spunea...

Andrei, multumesc pentru ca te-ai inscris sa urmaresti blogul meu. Nu inteleg, insa, despre ce melodii vorbesti: contul meu de pe youtube este "chel", nu am incarcat nimic deocamdata. Undeva, aici pe site, gasesti o adresa de e-mail; intru foarte rar pe ea dar putem face un schimb de idei. Toate cele bune!

Unknown spunea...

Foarte frumoase fotografiile, e adevarat ca unele sunt daor de calatorie, dar oricum frumoase.

Pozaru' spunea...

Iti multumesc mult, Stefan, pentru vizita inscriere si apreciere. Sunt si cateva fotografii mai vechi cand inca nu stiam "cu ce se mananca" fotografia. Toate bune!

filme online spunea...

superbe pozele

filme online 2020 spunea...

de ce nu pot descarca pozele