luni, 29 iunie 2009

Condica de sugestii si reclamatii

In aceasta sectiune astept pareri, intrebari, sugestii si reclamatii cu privire la blog sau...aiurea! :))

6 comentarii:

Dili spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dili spunea...

Domnule Pozarovici,

Subsemnata Dili, domiciliata la blogul vecin de cartier, reclama absenta oricarui tip de postari pe perioada aproape nedeterminata. De asemenea, va solicit introducerea in grila blogului de fotografii si istorisiri din muntii nostri, in vederea unei mai bune atmosfere de visare inaintea vacantei.
In plus, am dori decapitarea crizei din Romania si alocarea unor fonduri importante pentru remunerarea bloggerilor care intra pe site-ul d-voastra.
Nu in ultimul rand - asteptam prin mandat postal invitatii la vilele d-voastra de vacanta pentru o mai buna colaborare si in vederea desfasurarii de team-building-uri cu aroma de fotografie si, dupa caz, sare sau/si brazi.

Va multumesc anticipat,

Dili

Pozaru' spunea...

Draga mea Dili,
Din lipsa de timp nu am mai putut posta nimic pe blog. In plus arhiva mea e "blocata" in PC-ul defect de acasa. Promit ca nu voi ramane dator. Cat despre invitatie...v-am mai spus: mai intai astept pozele dumneavoastra pe Panoramio si, cu siguranta, va veni si invitatia. :P

Cu deosebita consideratiune,
Pozarovici

Dili spunea...

Stimate Dle P.,

ca urmare a solicitarii d-voastra de a-mi posta pozele pe Panoramio, va aduc la cunostinta urmatoarele:
a) nu posed camera foto corespunzatoare obtinerii unor imagini de calitate demne de postarea pe site-ul amintit
b) nu posed timpul necesar efectuarii de drumetii in care sa realizez acele fotografii
c) nu accept astfel de santaje, cu atat mai putin din parea unui stimabil ca d-voastra.
d) aruncati aici o privire: http://www.panoramio.com/user/2940627; sunt ale mele :D
Pentru rezolvarea pctelor a) si b), astept sa-mi asigurati in regim de urgenta o prima de concediu, respectiv serviciile unei bone pentru desprinderea noastra de cuibusorul cu pitici. Punctul c) depinde de buna d-voastra credinta pe mai departe.

Cu stima,
Dilimache

Anonim spunea...

Scuze dacă nu mă adresez persoanei potrivite, însă la capitolul sugestii n-am găsit alt site al Panoramio ca să-mi exprim părerea, de aceea sper că mă veţi ajuta voi.
Deci: navigând pe Panoramio, apar locaţii ale unor obiective turistice şi în alte limbi ca maghiara sau rusa, ceea ce ne pune în încurcătură (pe noi românii)atunci când nu reuşim să identificăm locaţia datorită exprimării stâlcite în altă limbă.Având acces toată lumea la Panoramio, ar fi corect dacă expunerea pozei pe site românesc, să aibă explicaţia în română iar explicaţia în maghiară să fie prezentată pe sit-uri în limba maghiară.Ce ar fi dacă eu aş vizita un obiectiv montan în Spania şi aş posta poza respectivă cu explicaţie în limba română? Nu m-i se pare corect.

Pozaru' spunea...

Draga Anonimule,
Vreau sa fac mai intai cateva precizari, apoi iti voi raspunde la intrebari.
Mai intai acest blog nu apartine de Panoramio in niciun fel. Singura legatura este ca postez si aici, si acolo. In al 2-lea rand nu sunt persoana potrivita pentru acest gen de intrebari si sincer, nici nu cred ca este cineva in masura sa poata raspunde la intrebarea ta.
Dar sa incerc un raspuns, totusi: singura explicatie este ca majoritatea userilor Panoramio denumeste fotografia in limba natala. Acest lucru nu este specificat in regulile de postare asa ca nu prea e nimic de facut in aceasta privinta. Iti dau dreptate, normal ar fi ca fiecare locatie sa aiba denumirea in limba tarii respective. In alta ordine de idei...dupa cum stii populatia maghiara de la noi este majoritara in unele zone, poate si de acea apar denumiri in limba maghiara. Nu am inteles insa ceva: la ce sit-uri anume te referi...eu stiu de unul singur si anume PANORAMIO. Poti pune intrebarea si pe forumul in limba romana de pe Panoramio, moderatorul iti va raspunde negresit!

Sper ca ti-am fost de folos si astept (totusi) si o semnatura.

Toate cele bune!